horizontal rule

Maja 2000-2003

horizontal rule

Majas sidan finns kvar som minne till lilla Pluttan! Vi fick inte så lång tid tillsammans med henne, men Maja kommer alltid att finnas kvar i våra hjärtan.  

 Majas galleri

Den 1:e februari 2002 skuttade en ny familjemedlem in i vårt liv.

Hon heter Maja och är en riktig buskanin, hennes smeknamn har blivit Pluttan.

Pluttan lämnar pluttar överallt har mycket nyfikenhet och energi. Redan andra dagen hon bodde hos oss försökte Maja skutta efter husets katter för att hälsa på dem. Maja har verkligen gjort sig hemmastadd  och älskar att ligga under vardagsrumsbordet eller sitta bakom soffhörnet och smaska på min ormbunke... Hhmm!

Maja är en dvärgvädur med en färg som jag inte vet riktigt vad man ska kalla den. Hennes päls är beige/ljusbrun, ibland ser hon mer orange ut. Jag tror att färgen heter gulvilt eller brunvilt... 

Det här är en av de första bilderna vi tagit på
lilla BusMaja...

Som ni säkert vet så är "Pluttan" som jag brukar kalla henne, vårt nyaste tillskott i familjen. Maja fattade snabbt tycke för familjens honkatt, Tussa, de brukar leka och ligga och mysa tillsammans i soffan.

Tyvärr blev Maja bara ca två år. Nu har hon fått resa till himlen där vi hoppas att hon har det bra med alla andra små kaniner och övriga djur.